KFIF GYMBOLD

Hvad er Gymbold ?

GymBold er en kombination af gymnastik og boldlege, og er således med til at skabe et bredt fundament for barnets motoriske udvikling. Samtidig er bevægelsesglæden mellem forældre og barn i højsædet, og det forventes at både forældre og børn er omklædt til fysisk aktivitet inkl. indendørssko, gymnastiksko eller bare tæer.

 

Åben hal

Sæson:
Frem til sommer 2023 kører Gymbold som åben hal. Bare mød op på dagen.
Tid: Lørdage kl. 11.30-13.30
29/4, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6 og 10/6

Sted: Idrætshallen på Skolen på Islands Brygge, Udskoling
Artillerivej 130.
Beskrivelse:

Hallen er åben for fri leg. Vi har et stort udvalg af legeredskaber og instruktører der står klar til at hjælpe.
Det er ikke en forudsætning, at du er sammen med barnet hele tiden, men vi tilbyder ikke børnepasning.

Pris: 40 kr. Prisen gælder et barn med ledsager på den givne dag
Betales med mobilepay på dagen

 

1 år

Den refleksive bevægelsesfase

I denne fase udvikles barnets retorik, og det imødekommes hos GymBold. På holdet laver vi goddag og farvel sange, motoriklege samt forskellige sanselege. På dette hold deltager forælderen på lige fod med barnet, og er med til at udvikle barnets motorik i trygge rammer. GymBold er en kombination af gymnastik og boldlege, og er således med til at skabe et bredt fundament for barnets motoriske udvikling.

006-KFIF-boerneafdeling-afslutning-2016

 

2-3 år

Den rudimentære bevægelsesfase

I denne fase får barnet gradvist mere kontrol over dets bevægelse, og dette bliver underbygget af rammerne hos GymBold. Her har barnet mulighed for udvikling gennem forskellige former af motorik lege. GymBold er en kombination af gymnastik og boldlege, og er således med til at skabe et bredt fundament for barnets motoriske udvikling.

12088394_1039476636085242_5555665455682151801_n

 

3-4år

Den fundamentale bevægelsesfase

I denne fase videreudvikles barnets bevægelse. Udviklingen skal opmuntres til gennem bevægelse, og dette skaber GymBold rammerne for. GymBold er en kombination af gymnastik og boldlege, og er således med til at skabe et bredt fundament for barnets motoriske udvikling. Det forventes at både barn og forældre er omklædt og kommer til tiden, når holdet begynder.

4-6 år

Den specialiserede bevægelsesfase

Denne fase varer resten af livet. Nu begynder børnene i højere grad at gå deres egne veje. Hos GymBold kan denne fase opmuntres gennem støtte og trygge omgivelser. GymBold er en kombination af gymnastik og boldlege, og er således med til at skabe et bredt fundament for barnets motoriske udvikling.

Gymbold-1-år